Trimbox ile ücretsiz mağaza açın ve her ücretsiz mağaza başına 5TL kazanın.

Ücretsiz online mağaza açın, referans kodunuzla açtırdığınız her ücretsiz online mağaza başına 5 TL kazanın. Kampanya 100 Bin mağaza ile sınırlıdır.

Elektrik panosuna takılarak aşırı gerilime bağlı yangın ve hasarları engelleyen, Türkiye’nin TSE belgeli ilk icadı, aşırı gerilim sönümleyici Trimbox, online mağazalarını muhteşem bir kampanya ile hizmete açtı. Adını ve linkini özelleştirebileceğiniz, içinde tüm Trimbox ürünlerinin olduğu (ek olarak ürün satışı başına %15 komisyon kazanabiliyorsunuz) ücretsiz online mağazanızı alın, mağaza panelinden referans linkini oluşturup paylaşın, bu linke tıklayanların açtıkları her ücretsiz mağaza için 5 TL kazanın. Kampanya 100.000 mağaza ile sınırlıdır.

NEDEN BÖYLE BİR KAMPANYA YAPILDI?
Yurttaş Holding'e bağlı TRIMBOX A.Ş. tv - radyo kanallarına vermek yerine reklam bütçesinin bir ksımını halka dağıtmaya ve ağ yoluyla tanıtım yapmaya karar verdi.

NASIL ONLINE TRIMBOX MAĞAZASI AÇABİLİRİM?
Aşağıdaki linke tıklayın (Ana sayfa),

http://trimboxpazarlama.com/

Sağ üst köşedeki ücretsiz mağaza aç butonuna tıklayın. (Mağaza açma sayfası)

https://trimboxpazarlama.com/uyelik-formu

Açılan sayfadaki formu doldurun. Formdaki Mağaza Adı bölümüne örneğin; Elektrika, Serdar Market vb. bir isim yazın ve formu gönder’e tıklayın. Hemen beklemeden üye paneline bağlanacaksınız. Mağaza kurulumunuz birkaç saat içinde tamamlanacak ve size bildirim yapılacak.

NASIL BAŞKALARINA TRIMBOX MAĞAZASI AÇTIRABİLİRİM?
Kurulum bildirimi geldikten sonra Trimbox Pazarlama sitesini açarak üye girişi bölümünden panelinize bağlanın. Panelinizdeki sol menüde bulunan Paylaşım Linki sekmesine tıklayın ve Örneğin; 90156, alimarket, trimboxmarketi vb. bir bağlantı adı yazın (mağaza açtırmak için paylaşacağınız bağlantı bu olacak) ve oluşturun.

Oluşturduğunuz bağlantıyı kopyalayıp sosyal medya, web siteniz, whatsapp gibi platformlarda çevrenizle paylaşın ve açtırılan her mağaza başına 5 TL kazanıldığı bilgisini yayın. Bağlantınıza tıklanarak açılan her mağaza başına 5 TL kazanın. Kazançlarınızı ve bağlantınıza tıklyarak üye olanları panelinizden takip edebilirsiniz.


Hemen şimdi formu doldurup mağazanızı açın;

https://trimboxpazarlama.com/uyelik-formu

Google+'da Paylaş

Yazar Online Para Kazanma Yolları

    Blogger Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder