Bc.Vc ile Para Kazanma, Hem Link kısaltarak hemde Referans ile Para Kazanma, İnternetten Para Kazanma

Her ay haketiğimiz kazançlarımızı aldığımız ödeme tablosu.


Bc.vc ile  Para kazanma 

Bc.Vc Link Kısaltma Servisi ile Para Kazanalım
Bc.vc ‘ ye üye oldukdan sonra herhangi bir linki kısaltıp para kazanmaya başlayabiliriz . Peki nasıl kazanırız neler yaparız nerede paylaşmamız gerekir hepsini anlatacağım
Sistem Nasıl İşliyor?
Kısaltmış olduğunu linklere her tıklayan kişi için sistem bc.vc hesabınıza belirli bir miktar birim ücret yatırıyor kısaltmış olduğunuz linklere ne kadar çok tıklanırsa o kadar çok para kazanabiliyorsunuz.Bu yüzden kısaltmış olduğunuz linkleri bir .çok yerde paylaşmalısınız daha çok para kazanabilmek için.Linkleri forumlarda,sosyal ağlarda paylaşabilir web sitenizdeki linkleri direk değilde kısaltarak yayınlaya bilirsiniz. Özellikle film veya program indirme siteniz varsa ve gerçekten de işlek bir site ise tüm linkleri kısaltarak sitenizden hatırı sayılır miktarda kazanç sağlayabilirsiniz.Ayrıca uploaderler içinde güzel bir ek kazanç sistemi olma özelliği taşıyor.Şu an bende bu sistemi kullanıyorum . Diğer link servislerine nazaran bc.vc hem ödeme konusunda hem cmp oranları olarak en kullanışlı link kısaltma servisidir.
Ne kadar kazandırıyor ?
Türkiye için 1000 tekil ziyaretçi 5$ Ödemektedir Mobil Tekil ziyaretçi ise $3.60 Dolar
Gayet kazançlı oranlar güzel bir ek gelir fırsatı
Ve referans linkiniz üzerinden gelen kayıt olan arkadaşlarınızdan da para kazanıyorsunuz. Bizim tercih ettiğimiz ve bu yukarıdaki kazançlarımızın çoğu referanslardan elde ettiğimiz kazançlardır.  Biz sadece linklerimizi paylaşıyoruz ve her ay panelimize girip ne kadar kazanç elde ettiğimize bakıyoruz. Kazanç paraları nereden geliyor derseniz reklam verenler  belirli bir reklam karşısında sisteme ödeme yapıyor. Sistemde bu reklam gelirlerini yayıncıları ve ortakları ile paylaşıyor. 
Ödemelerimi Nasıl alırım ?
Ödemeler 15 günde bir banka havalesi ile yapılmaktadır . Ödeme alabilmeniz için hesabınızda en az 10$ olması gerekir

Google+'da Paylaş

Yazar Online Para Kazanma Yolları

    Blogger Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder