E-Kitap Tasarım ile Para Kazanma

https://aff.odaklipazar.com/scripts/click.php?a_aid=sanalmag&a_bid=1b4d8773
 
https://aff.odaklipazar.com/scripts/click.php?a_aid=sanalmag&a_bid=1b4d8773top_heading4
 
Kabul edelim ki burada olmanızın tek bir nedeni var…
O neden; Kendiniz için sürekliliği olan bir gelir kaynağı oluşturabilmek.
Eğer yeterince saf ve her okuduğunuza inanan birisiyseniz, elbette internet üzerinden para kazanabileceğiniz pek çok farklı yol bulabilirsiniz.
Ancak pek çoğunda ki sorun, bahsedilen yöntemler ile para kazanmaya başlamak için belirli bir düzeyde deneyime ihtiyaç duyulmasıdır.
Hatta genellikle ihtiyaç duyulan deneyim, en az 10 yıllık bir internet sitesi tasarlama ve nelerin işe yarayıp, nelerin yaramadığını tecrübe etmekle geçirdiğiniz bir pazarlama sürecini de kapsamalıdır.
Ayrıca pek çok kişi halen internet üzerinden para kazanamıyor.
Çünkü en basit ifadeyle bunun nasıl olacağını bilmiyorlar veya sinir bozucu bir şekilde gece-gündüz çalışarak para kazanmayı “deneyip” her defasında başarısız oluyor ve hayal kırıklığına uğruyorlar.
Bir diğer tarafta ise basit anketler doldurarak internet üzerinden para kazanmanın ne kadar kolay olduğunu söyleyen internet siteleri var.
Ancak gerçek şu ki, bunların da hepsi kurmacadır ve hiç bir işe yaramazlar.
Bu tür internet anketlerinden para kazanan kişiler, sadece o ürünü satanlardır… Bir başka deyişle, o ürünün sahipleridir.
Çoğu iş modelinde başka bir aracı kuruma bağlısınızdır ve tam anlamıyla kendi işinizi kurmuş olduğunuz söylenemez.
Sadece kendi ürününüze sahip olduğunuz durumlarda internet üzerinden belirli bir düzeyde para kazanmaya başlayabilirsiniz.
İnternet üzerinden yüklü miktarda para kazanmanın tek yolu, kendi ürününüzü oluşturmak ve satmaktır.
EĞER;
  • Göz alıcı tasarımları ve grafikleriyle, ilgi çekici bir internet sitesine nasıl sahip olacağınızdan ve muhteşem ürünleri nasıl oluşturacağınızdan emin değilseniz,
  • Ürününüzün reklamını herkese en iyi şekilde gerçekleştirecek sağlam bir tanıtım metni yazmayı bilmiyorsanız, neler yapmanız gerekir?
Cevabı son derece basit…
head1
Eğer kendi ürününüzü yaratmayı denediyseniz, oldukça geniş imkânlara sahip olmanız gerektiğini ve piyasaya sunulabilecek kalitede bir ürünün ortaya çıkabilmesi için çok fazla zaman ve emek harcamanız gerektiğini de biliyorsunuzdur.
Sonrasında ise ürününüz şimdiye kadar ortaya çıkarılmış en işe yarar bilgileri içeriyor olsa bile, eğer pazarlama yönteminiz ürünün içeriğini tam olarak ortaya çıkaramazsa, ürününüz başarısızlığa uğrayacaktır.
İnternet üzerinden para kazanmanızı sağlayacak en önemli unsur, kaliteli bir ürüne sahip olmaktır. Ancak bu özelliklere sahip bir ürünü meydana getirmeyi öğrenmek bile yıllarınızı alır.
Kendi ürününüzü yaratabilmek için internet sitesi hazırlama, grafik tasarımı, reklam metin yazarlığı gibi konuların yanında, internet üzerinden pazarlama kurslarına katılmış ve tüm bu konularda iyi bir seviyeye ulaşmış olmanız gerekir.
Elbette böyle bir yolu tercih etmiş olabilirsiniz ve eğer tercihiniz bu yönde olmuşsa size iyi şanslar dileriz.
Ancak böyle bir seçim, uzunca bir süre size kar getirmeyecektir. Aynı zamanda kazançlı bir satış paketinizi oluşturabilmeniz için de oldukça büyük bir emek harcamanız gerekecektir.
İşte ihtiyacınız olan tüm bu bilgilere ve tecrübeye sahip olabilmeniz için Ekitap Tasarım yaratılmıştır.
Ekitap Tasarım mümkün olan en etkili şekilde, internet üzerinden para kazanmanıza yardımcı olacaktır.
head2
Ekitap Tasarım Sayesinde;
  • Hiç bir zaman kendi internet sitenizi ve kendi ürününüzü ortaya çıkaramayacağınız endişesini yaşamayın.
  • Asla, yetersiz olarak değerlendirdiğiniz yeteneklerinizden endişe etmeyin.
  • Asla, internet üzerinden çok yüksek kazanç elde etmeye başlayamayacağınızdan şüphe duymayın.
Bırakın ben ve son derece iyi yetişmiş uzmanlarım hepsini sizin için halledelim.
Kısa bir süre içerisinde her şeyi sizlere ayrıntısıyla anlatacağım. Ancak izin verirseniz öncelikle kendimi tanıtmak isterim.
17 yıldan fazla bir süre boyunca dijital ürünler tasarladım ve sizler gibi internet üzerinden para kazanmak isteyen kişilere yardım ettim.
Eğer sizi de internet üzerinden para kazanmaktan alıkoyan şey, iyi bir dijital ürüne sahip olamamaksa, o zaman bu bahsedeceğim şeye bayılacaksınız…
Ekitap Tasarım, sadece ama sadece size özel olarak tasarlanmış bir ürüne sahip olma fırsatınızdır. Uzmanlardan oluşan bir ekip aracılığıyla, ürün ve ürünün tanıtımı özellikle sizin için tasarlanacaktır.
Ürünün ne hakkında olacağına siz karar vereceksiniz.
Ürün, internet ortamında talep göreceğini bildiğiniz her türlü konuyu içerebilecek, böylelikle balık tutma rehberinden tutun da eski sevgilileri geri kazanma rehberine kadar çeşitlilik gösterebilecektir.
Bir kez bana hangi konu hakkında ürün yaratmak istediğinizi ilettikten sonra hemen internette böyle bir içeriğe sahip ürüne talep olup olmadığını inceleyeceğiz.

Eğer karşılaşılacak olan talebin yetersiz olduğu öngörülürse benzer ancak farklı bir konuda hazırlanmasının daha kazançlı olabileceğini size ileteceğim.
Anlaşılacağı üzere benim burada ki görevim, sizlere karşı dürüst olmak ve doğruları söyleyerek para kazanmanıza yardımcı olmaktır.
Ben ve uzmanlardan oluşan ekibim ürünü sadece size özel olarak tasarlayacağız.
Bizlerin sahip olduğu bilgi ve tecrübeler ortaya çıkan üründen memnun kalmanızı sağlayacak ayrıca sıkı çalışma ortamımız ürününüzün tanıtımına oldukça olumlu şekilde yansıyacaktır.
head3
İnternet üzerinden zengin olmak için, her zaman doğuştan gelen özel yeteneklere sahip olmanız gerektiğini düşünebilir ve her bir internet zengininin tüm zamanını başarılı olmak için neler yapması gerektiğini öğrenmeye çalışarak geçirdiğini kabul etmiş olabilirsiniz.
Ancak İnternet üzerinden para kazanmayı bu kadar zorlu yapan şey elbette birden fazla ve farklı alandaki bilgiye ve tecrübeye sahip olunmasının gerekliliğidir.
Hangi ürün olursa olsun, başarılı bir satış için üst düzey bir internet sitesi programlama bilgisi, reklam metin yazarlığı, grafik tasarımı ve temel bazı pazarlama stratejilerinin bilinmesi gerekmektedir.
Ta ki şimdiye kadar…
Şimdi ise bulabileceğiniz en kapsamlı ürün ve ürün tanıtım paketini sizlere sunmaktan gurur duyuyor, bilgi, yetenek ve kabiliyetlerimizden faydalanma fırsatını veriyoruz.
head4
Ekitap Tasarım, sizin için özel olarak tasarlanacak ürününüzü internet üzerinden satarak sağlayacağınız kazancınızı mümkün olan en kolay ve en hızlı şekilde, en üst seviyeye çıkarmanın yoludur.
Eğer internet üzerinden para kazanma konusunda nispeten yeniyseniz ve hızlı bir giriş yapmayı düşünüyorsanız Ekitap Tasarım kendi ürünlerinizi satmaya başlamanızı sağlayacaktır.
Ekitap Tasarım, piyasanın ihtiyaç duyduğu yüksek kalitede ki ürünleri sizin sunmanızı sağlayarak, itibarınızı ve kendi isminizi oluşturmanıza yardımcı olur.
Ekitap Tasarım, internet üzerinden para kazanma konusunda kararlı ve ciddi olan herkes içindir.
Bir internet sitesinin yapımı konusunda;
  • Hiç bir şey bilmiyorsanız,
  • İnternet siteleri ile tek ilişkiniz Facebook üzerinden yazışmaksa
  • Veya internet üzerinden para kazanma konusunda tecrübeniz kısıtlıysa bile,
Kendi kendini satacak bu muhteşem ürün sayesinde internet üzerinden oldukça yüklü miktarlarda kazançlar elde edebileceksiniz.
Eğer amacınız hızlı ve kolay bir şekilde para kazanmaksa, tek yapmanız gereken siparişinizi vermektir.
Ardından ne tür bir ürün istediğiniz konusunda sizi dikkate alacak ve ürününüzü hemen oluşturmaya başlayıp, 1 ay içerisinde size teslim edeceğim.
Tek yapmanız gereken, ben ve tecrübeli uzmanlardan oluşan ekibim tüm işleri hallederken arkanıza yaslanıp rahatlamak olacaktır.
head5
site4
site3
site2
site1
head11
  • Tamamıyla uzmanlardan oluşan bir ekibin, satılacak ürünü ve tanıtımını geliştirmesi lüksüne sahip olacaksınız.
  • Tüm hakları %100 size ait olan ve gururla sahiplenebileceğiniz ürününüzden çok para kazanabilecek ve hiç bir aşamada çaba harcamamış olacaksınız.
  • İnternet kullanımı ile ilgili onlarca yıllık birikimi ile sizin için her şeyi kolaylaştıracak başarısı kanıtlanmış bir ekibe sahip olacaksınız.
  • İnternet üzerinden hiç para kazanamıyorken, bizler her şeyi sizin adınıza gerçekleştirerek, kelimenin tam anlamıyla uyurken bile çok para kazanmanızı sağlayacağız.
  • Tüm bunlar oldukça kolay bir şekilde gerçekleşecek…
    Bizlere siparişinizi ileterek internet üzerinde ki başarınızı çok kısa bir süre sonra elde etmiş olacaksınız.
head6
turkishproof
head7
Daha önce hiç kimse kendi işini başkalarının da aynı başarıyı yakalaması için böylesine açık bir şekilde meydana çıkarmadı.
Ekitap Tasarımın gelirinize ne gibi bir katkıda bulunabileceğini siz de kendi gözlerinizle görün.
Başarılı olan tek bir ürün sizi de zengin etmeye yetecektir.
head8
Eğer oturduğunuz yerden internet ile elde edeceğiniz başarıyı yakalamayı istiyorsanız, o zaman başlamaya da hazırsınız demektir.
Ekitap Tasarım, internet üzerinden para kazanmanın tek dürüst yoludur.
Ayrıca sunacağımız hizmetin kalitesini garanti altına almak adına, kabul edilecek sipariş sayısında belirli bir limit bulunmaktadır.
Bu nedenle bir an önce harekete geçmeniz size zaman kazandıracaktır.
Siparişler belirli bir sayıya ulaştıktan sonra bizlere gelen diğer siparişler bekleme sırasına alınacak ve bir sonraki teslimat döneminde değerlendirilecektir.
Bu nedenle sizlere tavsiyemiz, hemen harekete geçerek hayatınızı değiştirecek o ilk hamleyi bir an önce yapmanız yönündedir.
head9

  • Uzman ekibimizle birlikte ürününüzü geliştirecek ve ürününüzün tanıtımını gerçekleştirecek internet sitenizi hazırlayacağız.
    Ürününüzü nasıl hazırlamamız gerektiğine karar verecek ve en mükemmel tanıtımı sağlayacağız.
  • Sahip olduğum ve profesyonel yazarlar ile grafik tasarımcılarından oluşan ekibim sizin adınıza çalışmaya başlayacak.
    Sadece yıllar içerisinde benim zihnimde sahip olduğum tecrübelere ve bilgilere ulaşmakla kalmayıp, deneyimli ve uzman ekibimin de yaratıcılığına sahip olmuş olacaksınız.
    Ancak yıllarca süren çalışmalar ve eğitimlerle sahip olunabilecek kapasitede ki bilgilere ve bu piyasa içerisinde ki en deneyimli kadroya sahip olacaksınız.
    Tüm bu profesyoneller sizlerin ihtiyaç duyacağı satış mektuplarını, grafik tasarımları ve ürünün ihtiyaç duyacağı tüm diğer unsurları sağlayacaklar.
    Daha en başından, internet üzerinden gerçekleştirmek istediğiniz başarı için profesyonel bir kadroyla çalışıyor olmanın ne kadar etkili olduğunu ilk elden görebileceksiniz.
  • Satış ortaklıkları için gerekli olan tüm materyallerinizi hazırlayacak böylelikle hemen diğer internet siteleri üzerinden de ürününüzün tanıtımı ve satışını gerçekleştirebileceksiniz.
    Arkanıza yaslanıp, rahatlayıp, sizin adınıza başkalarının satış yapmasıyla para kazanmanın ne kadar kolay olduğunu göreceksiniz.
    Satış ortaklıklarınız için gerekli olan tüm alt yapıyı bizler size sunacağız.
    Başkalarının size para kazandırmak için ne kadar sıkı çalıştığını görmenin de keyfini ilk kez olsun çıkarabileceksiniz.
  • Kazancınız size kalacak!
    Kazancınız üzerinden hiç bir yüzdeye talip değilim.
    İnternet sitesi hazırlandıktan sonra bütün her şey tamamen size ait olmuş olacak. Dilerseniz yazar olarak kendi adınızı verebilecek, eğer kimliğinizin açığa çıkmasını istemiyorsanız kendi yazar adınızı seçebileceksiniz.

Kanıtları gördünüz, Ekitap Tasarımın sizin yanınızda çalışmasıyla elde edeceğiniz yüksek kaliteyi gördünüz ve dahası, içinizden gelen sesin de bunun yapılabilecek en doğru şey olduğunu söylediğini biliyorsunuz.
Nihayet internet üzerinden elde edilebilecek başarı artık sizin de çok yakınınızda ve sadece bir kaç hafta sonra bunu yaşamaya başlayabileceksiniz.
NOT: Bilgili, deneyimli ve çalışkan Ekitap Tasarım ekibimizin hazırlayacağı ürün ve tanıtımla başarısız olmanız imkânsızdır.
Tek yapmanız gereken hayatınızı değiştirecek o kararı şimdi, şu an vermeniz.

https://aff.odaklipazar.com/scripts/click.php?a_aid=sanalmag&a_bid=1b4d8773
 
 
 
Google+'da Paylaş

Yazar Online Para Kazanma Yolları

    Blogger Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder