Web siteniz üzerinden para kazanın.

PRİM SİSTEMİ

Web siteniz üzerinden online satış yaparak para kazanın. Sadece size özel linkiniz ile basit bir form doldurulması sonucunda kazanacaksınız.

Tıklayıp açılan forma bakınız. Bu elektrik başvuru formu sizde kayıt olduğunuz da sizin de bu şekilde linkleriniz olacak tüm hizmetler için farklı farklı linkleriniz olacak ayrıca bu hizmetlerin tüm kampanyaları ile reklam yapabileceksiniz. Örneğin Türkcell Superonline da 3 ay ücretsiz internet kampanyası var bu kampanya dan hemen sizde faydalanarak başvuruları çoğaltabilirsiniz. Tüm başvuruları otomatik panelinizde göreceksiniz. Müşteri başvuru formunu doldurduğunda formlar ilgili yere düşmektedir. Yani örnek olarak Türkcell Superonline başvuru formu doldurulduysa bu form anında Türkcell Superonline gönderilmiştir ve müşteri Türkcell Superonline tarafından aranmaktadır işlemleri yapılmaktadır. Sizde bu formdan 50-85-100TL alırsınız Detaylar Aşağıdaki Tabloda.
KAZANÇ TABLOSU

Prim Sistemi

Satış Raporunuz her ayın sonunda mail adresinize gönderilir. Hakediş ödemenizin gerçekleşmesi için size gönderilen maile geri dönüş yapmanız gerekmektedir.

Prim Duyuruları• Ay içerisinde satış girmeyen bayilerin hakedişleri 3 ay mutabakat sürecinde bekletilir.
• Call Center ve web üzerinden gelen satışların primleri özel fiyatlandırılır.
• Her ayın 1'iyle 5'i arasında hak ediş primlerini kontrol ediniz.
• TümHizmetler prim sistemini değiştirme hakkını saklı tutar.
• Hakediş ödemelerine %18 KDV dahildir.
• Götürü usule tabi olan bayilerimizin Stopaj kesintileri primlerinden %20 oranında kesilecektir.

Günlük çok farklı ve avantajlı kampanyalar oluşmaktadır. Üyelik tamamen ücretsizdir. Başvuruları ister online olarak web siteniz falan varsa yapabilir isterseniz çevrenizde yüz yüze de yapabilirsiniz. Kişinin bilgilerini kendiniz girerek de başvuru yapabilirsiniz.
Alt bayi ekleyebilirsiniz. Örnek olarak bir telefoncu, internet başvuru işleri, vs işler yapan arkadaşlarınız varsa alt bayi ekleyebilir bu kişilerin yaptığı başvuru sayılarını arttıracağı için yüksek kazanç elde edebilirsiniz.
Örnek olarak 2 bayi eklediniz. Bayi1 15 Türkcell Superonline form başvurusu yaptırdı.
Bayi2 de  10 Türkcell Superonline form başvurusu yaptırdı. Toplam 25 Türkcell Superonline Başvurusu oldu dolayısıyla sizin de kendinizin form başına alacağınız kazanç 85 TL oldu. (25-49 Arası) Detaylar tabloda var.
Kayıt olduktan sonra size eğitim verilecektir.

Kayıt olmak için aşağıdaki formu doldurunuz.

Google+'da Paylaş

Yazar Online Para Kazanma Yolları

    Blogger Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder